Waarom registreert de Pulse geen verschillende niveaus van intensiteit voor activiteiten?

We weten dat deelnemers tijdens de Challenge veel verschillende activiteiten ondernemen gedurende de dag (zoals voetbaltraining, tuinieren of aerobics). Overal waar je de Pulse veilig kunt dragen, tellen alle bewegingen mee die je tijdens deze activiteiten uitvoert.

We hopen dat de Challenge een duurzame, positieve invloed heeft op je dagelijkse activiteitenniveau. Daarom hebben we gekozen voor het meten van het aantal gezette stappen. We zijn ons ervan bewust dat hierbij voorbij wordt gegaan aan verschillen in intensiteit en de inspanning die nodig is voor de verschillende activiteiten. We compenseren voor zwemmen (waarbij je de Pulse niet kunt dragen) en fietsen (waarbij de Pulse je bewegingen niet goed kan vastleggen), zodat beweging tijdens deze activiteiten in elk geval wordt beloond.

Klik hier voor meer informatie over hoe de Pulse werkt.