Hoe werkt mijn Pulse?

Je Pulse gebruikt versnellingsmetertechnologie om je dagelijkse activiteit tijdens de Challenge bij te houden. Met behulp van de nieuwste 3D-sensor wordt beweging nauwkeurig en op precieze, consistente en betrouwbare wijze gedetecteerd.  De Pulse wordt klaar voor gebruik geleverd, dus je hoeft niets te doen (behalve het beschermlipje van de batterij voorzichtig verwijderen). Als je je stappen wilt synchroniseren, kijk dan op deze pagina voor meer informatie!

Naast de aanbevolen positie op je riem of je tailleband, kan de Pulse op elk ander deel van je kleding of je tas worden bevestigd.  Draag je Pulse waar je maar wilt, en vergeet het apparaat vooral ook niet overal naartoe mee te nemen om alle incidentele activiteit door de dag heen vast te leggen.

Houd er rekening mee dat de Pulse beter niet op je schoenen of aan ledematen kan worden bevestigd, omdat dit leidt tot een minder nauwkeurige weergave van je activiteiten.

Klik hier voor meer informatie over hoe de Pulse werkt.