Hoe reset ik mijn Pulse en hoe vaak moet ik dat doen?

Voor gebruikers die de Pulse met Bluetooth gebruiken: om je Pulse terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, druk je met een pen of paperclip op de resetknop op de achterkant van de Pulse. Hierdoor wordt het geheugen van de Pulse gewist en schakelt deze terug naar standaardmodus. In standaardmodus zal je Pulse niet synchroniseren. Als je de synchronisatiemodus wilt gebruiken, moet je de Pulse koppelen

- In synchronisatiemodus (wordt aangegeven door een koppelpictogram op je Pulse): je stappenaantal wordt om middernacht automatisch gereset, waarbij je stappen worden opgeslagen op de Pulse. De Pulse kan maximaal 14 dagen stappen opslaan. Je hoeft dus niet elke dag te synchroniseren.

- In standaardmodus: om je aantal stappen weer op nul te zetten, druk je gewoon 3 seconden lang op de resetknop (op de voorkant van de Pulse). Dit moet je elke dag doen.

Voor gebruikers die de Pulse zonder Bluetooth gebruiken: om je aantal stappen weer op nul te zetten, druk je gewoon 3 seconden lang op de resetknop (op de voorkant van de Pulse). Dit moet je elke dag doen.

Wat als ik mijn stappen niet binnen 14 dagen synchroniseer?