Zijn er andere manieren om het aantal stappen in te voeren?

We raden deelnemers aan om dagelijks hun stappen in te voeren, zodat de individuele gegevens en teamstatistieken een daadwerkelijke weergave van de resultaten zijn. Naast de evenementenwebsite zijn er ook mogelijkheden voor het invoeren van stappen via de hiervoor bestemde mobiele apps en een mobiele website.

Of je nu je Pulse gebruikt om je stappen te tellen of een andere goedgekeurde fitness-tracker, je hoeft alleen maar naar de pagina Stappeninvoer te gaan.

Pulse in standaardmodus: voer je aantal stappen handmatig in op je pagina Stappeninvoer op de website of in de app

Pulse in synchronisatiemodus: synchroniseer je stappen met de pagina Stappeninvoer in de app

Fitness-trackers: synchroniseer je stappen met de pagina Stappeninvoer op de website

Vergeet niet om afstanden voor fietsen en zwemmen in te voeren in de hiervoor bestemde velden op de pagina Stappeninvoer. Druk daarna op 'Indienen' (en 'Bevestigen' als je de website gebruikt).

Stap vrolijk verder!

HOE VOER IK STAPPEN IN?