Wat zijn de omzettingen in stappen voor zwemmen en fietsen?

De Global Challenge stimuleert je om actiever te zijn. Om je hierbij te helpen, hebben we een omzetting ontwikkeld voor zwemmen en fietsen.

De omzetting werkt als volgt:

Zwemmen: 1 km zwemmen staat gelijk aan 4.750 stappen.

Je Pulse houdt niet zo van water, maar de Global Challenge wil ervoor zorgen dat je wordt beloond voor je inspanningen in het water, of je nu traint om het Kanaal over te zwemmen of in het plaatselijke zwembad ronddobbert.  Zolang je het aantal baantjes/rondjes bijhoudt (en weet hoe lang het zwembad is), kan dit allemaal meetellen via de zwemmen-naar-stappen-omzetter op de pagina Stappeninvoer. Als je bijvoorbeeld 4 baantjes trekt in een zwembad van 25 meter, kun je 100 meter in de omzetter voor zwemmen toevoegen, wat leidt tot het toevoegen van 475 verdiende stappen.

Fietsen: 1 km fietsen staat gelijk aan 300 stappen.

Hoewel de Pulse de beweging van het fietsen detecteert, kan het apparaatje niet elke rondgang van de pedalen meten. Daarom bevat de Global Challenge een extra omzetting voor fietsbewegingen om te ervoor te zorgen dat je op de juiste manier wordt beloond voor je tijd in het zadel.   Voer op je pagina Stappeninvoer van de Global Challenge de afstand in die je hebt gefietst (in km of mijl) bij de stappenomzetter. Hiermee wordt je stappeninvoer omgezet en aangevuld met de extra 'stappen' die je op je fiets hebt gezet... Draag tijdens het fietsen wel je Pulse, omdat elke beweging die wordt gedetecteerd tijdens het rijden ook meetelt voor je dagelijkse activiteiten.

Zijn er ook stappenomzettingen voor andere activiteiten?