Hoe nauwkeurig moet mijn Pulse zijn?

Het waarborgen van de nauwkeurigheid van de Pulse is een serieuze zaak en we doen onze uiterste best als het op testen aankomt. Als we een zeldzame melding krijgen dat een Pulse niet werkt zoals verwacht, vragen we je twee controles uit te voeren om te bepalen of je Pulse een technisch probleem heeft:

CONTROLE 1: zorg ervoor dat je Pulse is bevestigd aan een broekzak, tailleband of kraag en dat deze niet los in een tas of zak zit. Hoe dichter op het lichaam je de Pulse draagt, hoe nauwkeuriger het aantal stappen wordt geteld. Draag je Pulse niet op ledematen of je voeten.

CONTROLE 2: maak een rustige testwandeling van exact 20 minuten op een vlakke ondergrond. Hoewel de meting van nature zal variëren op basis van de snelheid waarmee u wandelt, moeten er tussen de 2200 en 2600 stappen worden gemeten. Als het aantal stappen aanzienlijk afwijkt van dit bereik, neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Klik hier voor meer informatie over hoe de Pulse werkt