Hoe voer ik stappen in?

Vanaf dag 2 van de Reis van 100 dagen kun je je stappen invoeren. Om stappen in te voeren, meld je je aan bij je Global Challenge-account en ga je naar de pagina Stappeninvoer. Hier kun je je stappen voor de dag invoeren, die zijn vastgelegd in je Pulse of goedgekeurde fitness-tracker. Als je extra actief bent geweest, kun je de afstand voor fietsen of zwemmen invoeren. De pagina Stappeninvoer is toegankelijk via de website en via de apps voor iPhone en Android.

Of je nu je Pulse gebruikt om je stappen te tellen of een andere goedgekeurde fitness-tracker, je hoeft alleen maar naar de pagina Stappeninvoer te gaan.

Pulse in standaardmodus: voer je aantal stappen handmatig in op je pagina Stappeninvoer op de website of in de app

Pulse in synchronisatiemodus: synchroniseer je stappen met de pagina Stappeninvoer in de app

Fitness-trackers: synchroniseer je stappen met de pagina Stappeninvoer op de website

Vergeet niet om afstanden voor fietsen en zwemmen in te voeren in de hiervoor bestemde velden op de pagina Stappeninvoer. Druk daarna op 'Indienen' (en 'Bevestigen' als je de website gebruikt).

Stap vrolijk verder!