Je Pulse koppelen en synchroniseren

HOE 'KOPPEL' IK MIJN PULSE MET MIJN SMARTPHONE?

1. Download de meest recente versie van de Global Challenge-app via: https://globalchallenge.virginpulse.com/apps
  2. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld in de instellingen van je smartphone
  3. Open de Global Challenge-app
  4. Open het menu in de linkerbovenhoek van de app
  5. Klik op 'Mijn Activiteiten Tracker'
  6. Selecteer 'Synchronisatiemodus'
  7. Druk 6 seconden lang op de Pulse-knop tot de pictogrammen voor koppelen en Bluetooth worden weergegeven
    De app maakt verbinding met je Pulse en er wordt een bericht weergegeven dat het koppelen is geslaagd. Je ziet op je Pulse ook een koppelpictogram.

Herhaal deze stappen als het koppelen niet is geslaagd

Nog steeds niet gelukt? Druk met een paperclip op de resetknop aan de achterkant van de Pulse. Houd er rekening mee dat eventuele opgeslagen stappen in het geheugen van de Pulse hierdoor verloren gaan. Als je de stappenaantallen die in het geheugen staan niet ergens anders hebt genoteerd, kun je voor de betreffende dagen je stappengemiddelde gebruiken.

Deze stappen herhaald en de Pulse wordt nog steeds niet gekoppeld? Neem hier contact met ons op en vermeld de onderstaande informatie:

Model van je telefoon:
Besturingssysteem van je telefoon:
Bluetooth-versie:
Versie van de app:
Welke pictogrammen zie je op je Pulse?
Een schermafdruk of foto van eventuele fouten die zijn opgetreden (indien van toepassing)

HOE SYNCHRONISEER IK MIJN STAPPEN VANAF MIJN PULSE?

Als je je Pulse hebt gekoppeld (aangegeven door het koppelpictogram op je Pulse) en er zijn al één of meer stappenaantallen opgeslagen op je Pulse, volg dan onderstaande stappen om je stappen naar je account te synchroniseren:

1. Open de Global Challenge-app
  2. Open het menu in de linkerbovenhoek van de app
  3. Klik op 'Stappeninvoer'
  4. Druk ca. 3 seconden lang op de Pulse-knop tot het Bluetooth-pictogram verschijnt
  5. Voer handmatig gezwommen of gefietste afstanden in
  6. Klik op 'versturen'