Hoe lang gaat de batterij mee?

De batterij van je Pulse hoort de hele duur van de Challenge mee te gaan.

Als het pictogram voor de batterij voor het eerst op je Pulse verschijnt, hoef je je geen zorgen te maken. De batterij van je Pulse is nog voor 25% (zo'n zes werken werking) gevuld. Wanneer het pictogram voor de batterij een contour wordt, is deze nog voor 10% gevuld (zo'n drie weken werking).

Om de batterij te vervangen, verwijder je de schroef aan de bovenkant van de clip en open je de behuizing. Na het vervangen van de batterij en het weer vastzetten van de behuizing kan er een foutmelding 'ERR' verschijnen. Als deze melding verschijnt, druk je op de resetknop op de voorkant van de Pulse om het apparaat te resetten.

De Pulse gebruikt een lithiumbatterij (CR2032). Neem contact op met de plaatselijke overheid voor het milieuvriendelijk afvoeren van de batterij of neem contact op met een recyclingbedrijf in de buurt. Het belangrijkste: houd deze batterij (net als alle batterijen trouwens) uit de buurt van kinderen.

Als je je stappen met de Pulse synchroniseert, moet je na het vervangen van de batterij de Pulse opnieuw koppelen

Klik hier voor instructies voor het koppelen van een Pulse met Bluetooth en synchroniseren.