Wat als ik mijn stappen niet binnen 14 dagen synchroniseer?

Voor Pulses met Bluetooth die in synchronisatiemodus worden gebruikt:

Als je je stappen niet binnen 14 dagen synchroniseert, gaan de gegevens van je aantal stappen verloren.

In synchronisatiemodus werkt de Pulse met het principe 'als eerste erin, als eerste eruit'. Dit betekent dat de invoer van dag 1 op je Pulse wordt overschreven door dag 15, dag 2 door die van dag 16 en zo verder. Het is niet mogelijk deze gegevens terug te halen, dus als je weet dat je langer dan 14 dagen geen toegang hebt tot een pc, raden we je aan je stappen aan het eind van elke dag handmatig vast te leggen. Je kunt je stappeninvoer dan handmatig invoeren via je pagina Stappeninvoer zodra je weer toegang hebt tot het internet.

Voor Pulses die niet met Bluetooth worden gebruikt in standaardmodus:

Je stappenaantal wordt niet opgeslagen in het geheugen van je Pulse. Je moet dus elke dag je aantal stappen vastleggen voordat je je Pulse reset. Houd de knop op de voorkant van de Pulse 3 seconden lang ingedrukt om je aantal stappen te resetten.

 

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen
Mogelijk gemaakt door Zendesk