Waarom worden de stappen van mijn Pulse niet gesynchroniseerd?

Als er geen koppelpictogram op je Pulse staat:

Je moet je Pulse koppelen. De instructies voor koppelen staan hier

Als er wel een koppelpictogram op je Pulse staat, voer dan de volgende stappen uit om het probleem te verhelpen:

Download de meest recente versie van de Global Challenge-app via: https://globalchallenge.virginpulse.com/apps

1.) Ga naar het menu bovenin de app en kies 'Mijn Pulse'.</p>
2.) Kies 'Standaardmodus' en selecteer de optie 'Ik heb mijn activiteiten gesynchroniseerd en op terugzetten naar fabrieksinstellingen gedrukt' (negeer het bericht, je hoeft dit niet te doen). Klik daarna op 'Gereed'.

NB: zolang je Pulse al in synchronisatiemodus staat (wordt aangegeven door koppelpictogram) en je het apparaat niet fysiek terugzet op de fabrieksinstellingen met de resetknop op de achterkant, blijven je stappen in het geheugen behouden.

3.) Kies 'Synchronisatiemodus'
4.) Volg de instructies tot wordt aangegeven dat het koppelen van je apparaat is geslaagd
5.) Ga terug in het menu van de app, klik op 'Stappeninvoer' en probeer je stappen nog een keer te synchroniseren

**Houd er rekening mee dat er stappen in je Pulse moeten zijn opgeslagen voor de dag die je wilt synchroniseren.

De stappeninvoer moet ook open zijn voor de betreffende dag op je pagina Stappeninvoer en je kunt geen stappen synchroniseren voor de huidige dag.

Als je stappen hierna nog steeds niet worden gesynchroniseerd, klik je hier om een verzoek in te dienen onder vermelding van de hieronder aangegeven informatie:

• Model telefoon:
  • Besturingssysteem telefoon:
  • Versie van Bluetooth:
  • Versie van de app:
  • Welke pictogrammen zijn zichtbaar op de Pulse?
  • Een schermafdruk of foto van fouten die optreden (indien van toepassing)