Wat als ik naar het buitenland reis en naar een andere tijdzone ga?

Op de dag dat je van tijdzone wisselt, raden we je aan de optie 'Geen activiteit' te gebruiken als je niet actief kunt bewegen. Als je wel actief kunt zijn, kun je je stappengemiddelde invoeren op de pagina Stappeninvoer. Op deze reisdagen worden je stappen gedurende 24 uur namelijk niet geteld.

- Als je je Pulse in synchronisatiemodus gebruikt:
Je Pulse gebruikt de tijdinstellingen van je smartphone. Wanneer je je stappen synchroniseert, worden de tijdinstellingen van je Pulse bijgewerkt als dat nodig is.

Als je minder dan 14 dagen weg bent, kun je als je wilt je stappen synchroniseren wanneer je terugkomt, zodat de tijdzone van je Pulse niet verandert en je stappen allemaal aan perioden van 24 uur worden toegewezen. Leg je aantal stappen wel elke dag ergens vast voor het geval er iets met je Pulse gebeurt voordat je kunt synchroniseren!

- Als je een fitness-tracker gebruikt:

Je aantal stappen wordt aan je pagina Stappeninvoer toegewezen op basis van de tijdinstellingen van het account van je fitness-tracker.