Kan ik mijn stappen nog steeds handmatig invoeren?

Als je smartphone niet compatibel is met de app, kun je je stappen nog steeds handmatig invoeren!

De Pulse wordt in standaardmodus geleverd.

1. Het scherm geeft het stappenpictogram en het aantal stappen weer; naarmate de dag vordert, gaat het aantal stappen omhoog

2. Draag je Pulse en voer elke dag je activiteiten in via de app of de website

3. Zet je Pulse elke dag weer op nul door drie seconden lang op de knop te drukken. Het tellen begint dan weer opnieuw

Hoe schakel ik tussen synchronisatie- en standaardmodus?